A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • remark #2721
    Köszönöm a kritikát. Engem az elhangzott konkrétumok érdekelnek alapvetően, mert az tisztán látszik, hogy nem egy nagy elõadó, ebbõl adódhatnak olyan apró félreértések is, amit te is félreértesz szerintem, de nem ez a lényeg. Az állítások megalapozottsága a lényeg (mármint hogy ezt kellene kideríteni, hogy az elmélet megalapozott-e).

A történet amit előad szerintem is vad, avagy újszerű. Engem az elméletének azon részével kapcsolatban érdekelt volna az itteni társaság véleménye, ami a magyarság történetét érinti.

Az előadás vége felé lesznek még konkrét állítások, pl. a magyarság küldetésével kapcsolatban, és ez volt az a pont amikor rád gondoltam konkrétan, hogy erről már te is írtál. Szóval ha lesz időd, nézd végig, kíváncsi vagyok a véleményedre az előadás végét illetően is.

Tudom te reikis is vagy. Nincs a reikiben valami, ami összefüggésbe hozható lenne az elmélet azon részével mikor a koronát egyfajta vevőkészüléknek állítja be? Úgy értem hogy a korona a koronacsakrát fedi le úgy kb. Szóval elgondolkodtam ezen hogy vajon a koronának lehet-e köze a csakrákhoz? Csak hogy egyszerűen fogalmazzak: a "bölcsesség" a megkoronázott királyba érkezhet a koronacsakrán keresztül, és a koronacsakrát felkészítheti elvileg a korona is. (Bár most ez is csak egy vad elmélet, csak annyit akarok az egésszel mondani, hogy elgondolkodtam ezen, hogy mennyi lehet ebből a valóság.)