A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • vegicsek
    Rendben, akkor mellőzzük a jelzőt, elhamarkodott volt.
    Egyébként köszönöm, átnyálaztam, és nemértem miért támadtad TDAntest, de a #245-ben végre leesett.
    A nyelvrokonságból egyenesen következik az, hogy testvérnépek vagyunk a finnekkel, ezt így találod az értelmező kéziszótárban, ezen ne vitatkozzunk.
    Azzal pedig hogy az orosz és spanyol kultúrában ugyanúgy nincs átfedés, mint a finn és magyar kultúrában, csak TDantes-t igazolod, miszerint semmi akadálya, hogy a finneket testvérnép tekintsük pusztán a nyelvcsalád alapján.

Azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy a te értelmezésed szerint a rokonsághoz azonos szokások kellenek. Hozok egy egyszerű példát, a haverjaid nyilván azonos stílusúak, a családod meg simán lehet a személyiséged szöges ellentéte, akkor is a családod.pont