A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
7th uwu #2671 Én azért útálom a turbómagyarokat, mert leégetik a nacionalizmus eszméjét az értelmiség előtt.
Pedig nem annyira elvetemült dolog az, csak sokan nagyon belelovalják magukat, és végül több kárt csinálnak mint hasznot. Innentől kezdve, akár kommunisták is lehetnének. Az ilyen káros hatásokat vissza kell szorítani, ez közérdek lenne. Rendnek kéne már lennie.
Az egészséges nacionalizmus valójában egy egyensúlyi helyzet keresése. Az rendben van hogy mindenki a saját nemzetének javát szeretné, ez természetes dolog. De vannak ám mások is, és ha létjogosultságot akarunk ezeknek a törekvéseknek, tiszteletbe kell tartani a többiek értékeit is. Ezért nem fér bele a nemzetépítés eszköztárába a történelemhamisítás.
Ha azt látjuk hogy a románok dákorománkodnak, és még a skótok is egyiptomi ősöket akarnak magukénak, szerintem nem az a helyes lépés, hogy akkor mi még nagyobbat hazudunk. Az elfogadhatatlan dolgokra nem illik elfogadhatatlan dologgal válaszolni, mert lesüllyedünk a szintjükre.