A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • L Viper #2632
    Természetesen tisztában vagyok Hell Miksa munkásságával, mivel nagyon régóta érdekel a csillagászat. Sok csillagaszat történeti műben olvashatjuk munkásságát amit Vardö szigetén végzett.
    Hirtelen, tömören kifejezi Lajdi írásából vett idézetem a lényeget, hogy miért is kellett addigi őstörténelmünket erőteljes Habsburg nyomásra elferdíteni. Lajdi indulatosságának megvan az oka, bár fogalmazhatna finomabban is, de miért tenné, amikor azokat a kutatókat akik beletúrnak a parázsba, rögtön eszeveszetten támadja a hivatalos oldal, az eszközökben nem válogatva. Lásd Tarihi Üngürüsz története.
    Szerintem senki nem állította, hogy nyelvi kapcsolat nincs, de ez sokkal régebben történt, még a akkor amikor az utolsó eljegesedés volt.
    A KM folytonosság elméletében erre is meg lehet találni a magyarázatot.