A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu #2620 Az a baj, hogy az ilyenekkel mint ti, nincs értelme beszélgetni.
Hacsak nem tanulni akarnátok tőlem. De amíg az újhullámos vallásoknak hódoltok, és olyan dolgokba hisztek amiket a tályékozatlan emberek megvezetésére gyártottak le, nem tudok rajtatok segíteni.
Az élet elég hosszú, lehet hogy rájössz majd egyszer merre tévelyegtél, de sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy mindíg követed az aktuális divatot. Nem sok esély van ebből kikeveredni. Az ilyen emberek hite rendszerfüggő. Ti is reklámok hatása alattéltek, csak ez másfajta reklám. A világnak mit úgy szidtok ti vagytok a mozgatórugói. És ami itt megy csak annak a bizonyítéka milyen rossz is az amikor nincs rend, és túlburjánzik a liberalizmus. Én az összes könyvet betiltanám ami nem tudományosan megalapozott ezós faszság, vagy ilyen tündérmese történelem helyett, ha én lennék a király.