A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu #2454 Elég vicces, hogy provokátornak hívtok pont engem.
Csak azért írtam, mert "meg lettem szólítva". Most akkor el lehet gondolkodni ki provokál kicsodát.
Látom én, hogy nagyon hiányzok, csak egy szavatokba kerül, és írok ismét. De nem ártana visszafogni magatokat, még a végén besírtok itt nekem, ha véletlenül én is odaszólogatok.
Tisztába vagyok vele, hogy nem lehet veletek mit kezdeni. Akkor is ezt fogjátok fújni ha közbe szétszakad az ég. Ezért nem is erőlködök a bizonygatással. Eddig is hiábavaló volt, akárhányszor mutattam rá ordas hibákra. Nyugodtan folytassátok csak a beszélgetést nélkülem. Én csak akkor szólok, ha "hívtok".
Azt azért sajnálom, hogy ezzé vált a topik. Az őstörténetünk egyébként nagyon érdekes, és büszkék lehetünk a múltunkra anélkül is, hogy átköltenénk. De hát a lázadás nagy divat békeidőkben, gonosznak is ki kell kiáltani valakiket, végül is nem meglepő, hogy utáljátok a tudósokat, sose érhettek a nyomukba, megértem, ha irigykedtek.