A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
LOl es Hm. :) Nem kotottem bele semilyen elgepelesbe, nem hiszem, hogy barmit is helytelenul irtam, bar elofordulhat es akkor meg jobban igazam van. :)
Egyebkent pl. a 2385. hsz-ban (internetes szleng, mielott a kakan is csomot keresel :) :P) azert eleg durva hibak vannak! Nem gondolod?
Most ez biztos kotekedesnek hat, de aki olyan szarvashibakat vet, mint a -ban/-ben helyett a -ba/-be hasznalata.. az nekem kicsit hiteltelen. Persze lehet azzal jonni, hogy biztos elgepelte megint, meg nem az a fontos es kulonben is, en is elvetem az irast, aki kritizalja... de az neki nem mentseg. :)
Na jo, biztos tulreagaltam. Amugy Zenty irasa messze jobb, mint sok forumozoe... ;)
Az ostortenelmunkben pedig probalok tajekozodni, azert is hoztam letre ezt a temat.
A baj az, hogy nagyon sok fals informacio es megvezetes van meg a "jobb oldalon" is, raadasul az atlagembert nem erdekli a temakor, igy csak nehany elvakult tudosra szamithatunk, akik az arral szemben mennek... ugyanis a mai rendszerben csak abba fektetnek energiat, ami nagy tomegeket erdekelhet.
Orom az uromben, hogy azert van egy kis csoport, aki rajong a temaert es lelkes amatorkent esetleg sajat maga is kutakodik (mert mondjuk hazafi), viszont nehany koponyegforgato eloskodo szepen elvegyul koztuk es dezinformal bizonyos okokbol.
Szoval ugy erzem, hogy nem konnyu, de aki kicsit melyebbre as, pusztan az ok-okozat elv es a logika segitsegevel helyere illesztheti a mozaikdarabokat, vagyis rajohet, hogy az 1. hosszaszolas(om) tartalma (ha jol emlekszem,) nagyon is valoszinu. Legalabbis nekem ez a velemenyem. ;)
Koszonom az eddigi linkeket es velemenyeket!