A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Zenty
    Nekem csak annyi a problémám, hogy olyan oktat ki, aki nálam is rosszabúl ír... Szerintem ez elég röhelyes.
    Csak én nem pitiánerkédék, hogy hány veszőt hagytál ki, vagy esetleg magyartalan a fogalmazásod.
    Tehát ha majd "100%-osan" leírod helyesen amit akarsz, utána beszélhetünk. Jó?
    Egyébként a "nyelvesz professzort" kötőjellel írják.. ( ha már okoskodsz legalább ügyesen csináld.)

És végül: 1. Én gyorsan gépelek és inkább a témára figyelek.
    2. Ez nem helyesírás verseny!
    3. Ha annyira zavar, hogy az sg-én mi megy, akkor minden egyes kommentednél írjál helyesen. Mert elég röhejes, hogy azon sírsz miért nem ír mindenki tökéletesen, de közbe te sem írsz jól.. pff
    4. Csak mellékesen megjegyzem, hogy kifejezetten a provokátorok szoktak belekötni az "elgépelésekbe". Azon belül is a cionok szokták ezt. Tehát csak szólok, hogy ha másnál is okoskodsz akkor ne lepődjél meg, hogy provokátornak fognak nézni.

5. Befejeztem a "témát"
    6. bye

És most foglalkozok az őstörivel.