A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
remark #2261 "Megnézted mire ment válasz?"
Megnéztem. Ezért írtam azt, hogy ő téged minősített, te viszont általánosítva az itt tárgyalt elméleteket. Nem érted, hogy ez nem ugyanaz a kategória?
"Évekkel ez előtt leírtam nekik mi a helyzet."
Nem azt tettem szóvá, amit évekkel ezelőtt csináltál, hanem amit most csinálsz. Most itt mit művelsz? Mert hogy nem a témához szólsz hozzá, az biztos. Hányadik topikot kell még szétvernetek a folyamatos személyeskedéssel? Az NWO topikban is bepróbálkoztatok, csak mivel olyan türelmes ember vagyok (és beáldoztam több tucat munkaórát arra hogy bebizonyítsam hogy fogalmad sincs hogy miről beszélsz) ezért ott már rend van. Az ide írogatók meg a legnagyobb bánatodra annál jóval intelligensebbek, semhogy hagyják hogy offtopik személyeskedésbe forduljon a vita.
Na mindegy, én is offtopik vagyok, ezért leállok.