A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu
    Te állítottad, hogy nem szoríthattak minket idáig a besenyők, ha utána olyan erősek voltunk, hogy később portyáztunk nyugaton. Én cáfoltam, olvass vissza.
    A logokai ellentmondásra is rámutattam az anyanyelves mondókáddal kapcsolatban.

Ha figyelmen kívül hagyod a cáfolatokat, tényleg nem lesz vita. De ezért te vagya hibás. Ölyan támában van szilárd álláspontod amihez nem értesz. Ezt a dajkamesét csak olyanok veszik be akik nem ismerik a történelmet.

A történészek közt egyébként nagyon sok vita van az őstörténetünkkel kapcsolatban, de nem ilyen jellegűek. Volna ám miről beszélni, de komoly témák helyett mindíg ezt a bugyuta demagóg szöveget hozzák ide.
    De még ha új lenne megérteném:D De folyton csak ugyanazt a képtelenséget hallani.. tisztára mint a holdraszállás topikban.