A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Lehet, hogy nekem kell elnézést kérnem? A hozzászólásomban azt akartam kifejezni, hogy érdekel a kérdés, minden irányból. Elolvastam az összes linkelt oldalt, sőt más kapcsolódóakat is, mint mondtam, könyvtárba még nem jutottam el.
Felsőfokú latin nyelvvizsgával és közepes mennyiségű árpád-kori oklevélfordítással a hátam mögött úgy érzem, megalapozott a nyelvi hozzászólásom. Édesanyám 25 éve tanít magyar nyelvtant, így erről is van átfogó fogalmam.
Az általad említett szerzőket nem olvastam. Még. Mint mondtam, a könyvtár...
Nem érzem úgy, hogy összeesküdtek volna ellenem. :) Nem akarom, hogy bárki is sértődjön, de erről egy Fable-idézet jutott eszembe: mennyivel pihentetőbb a paranoia annál, mintha tényleg üldöznének :) és főleg kevésbé veszélyes.
Nem raktam idézőjelbe, mert nem jutott eszembe szó szerint. És még egyszer: csak a poén miatt írtam.