A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Zenty #2178 nem tudom volt e már?
A Magyarok Világszövetsége és a Magyarságtudományi Intézet együtesen kiad egy sorozatot "Magyarságtudományi füzetek" néven.
"Dr. Gyárfás Ágnes, a Miskolci Bölcsész Egyesület elnöke, az MTF szerkesztőbizottságának tagja szellemi nagyhatalomnak nevezte a Magyarok Világszövetségét, amelynek égisze alatt a füzetsorozat megjelenik. Pápai Szabó György, a Honlevél újság felelős szerkesztője, az MTF szerkesztője hangsúlyozta, hogy a füzetsorozat válasz arra a gyalázatra, ahogyan a Nemzeti Múzeum a szkíta kincsek kiállítását kezelte, valamit arra a történelmi könyvsorozatra, amelynek kiadása még zajlik, és amelyben – mellőzve a nemzetközi tudomány minden cáfolatát – a magyar népet továbbra is finnugor származásúként mutatják be."
"A sajtótájékoztatót vezető Patrubány Miklós, az MTF főszerkesztője elmondta, hogy a füzetsorozat kezdeményezője az Egyesült Államokban élő Botos László, a Magyarságtudományi Intézet vezetője, a Magyarságtudományi tanulmányok című kötet főszerkesztője."
"A Magyarok Világszövetségének elnöke a középiskolásokat, a főiskolásokat és az egyetemi hallgatókat nevezte a füzetsorozat első számú célzottainak. Tudatta, hogy a füzetek az MVSZ honlapján is olvashatóak lesznek."
oldalukat meg is találtam:
füzetek
Ahogy nézem többségben ismert témákról van szó ( már aki jártas az igaz történelembe ) de első ránézésre részletesen leírják történéseket. De Persze szerintem ez olyanoknak van inkább akiknek fingjuk sincs a törihez.
a füzet témák: ( boritokat szúrom be mert faszán néznek ki :D)
első füzet:
második füzet:
harmadik füzet:
negyedik füzet: