A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Solt #2143 Szánalmas ez a vergődés, de én már megszoktam! :D Van amikor szórakoztató, van amikor már sok amit művelnek, de ez van... Az zavar inkább, hogy a primitív véglényként való viselkedésükhöz még segítséget is kapnak!
Én úgy látom az a legegyszerűbb, ha ezen a kettőn nemes egyszerűséggel átnézünk. Mi megadtuk a lehetőséget, hogy normális emberhez méltó vita legyen, de erre nincs igény, mert ilyen keretek közt kénytelenek lennének hallgatni, mivel épeszű érv nem áll a rendelkezésükre...
Szépen elfórumozgatunk itt egymás közt, és ha valaki jön, aki kultúr ember módjára hajlandó vitázni, akkor foglalkozunk vele. Velük nem érdemes... érvek nincsenek, forrás a wiki, és ha nem tetszik, még mi vagyunk a hülyék! :D Ilyen a mai modern főemlős... :D