A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Kopiati
    Nem a tényeidet vontam kétségbe, csak arról a jemdet nassr kultúráról csak angolul találtam infót(de ott a magyar rovásírásra hasonló jeleket nem láttam említve) amit akkor hirtelenjében magyar forrást, találtam ott meg már a honlapcím nélkülözött bármi objektivitást... a téma érdekes mindenképp, mert ez itt igazából a kultúrák keletkezése és így tovább szempontjából kivetíthető, hiszen ahogy az etruszkok se tűntek el a "rómaiak" esetében, úgy elég nehéz szerintem azt feltételezni, hogy (ez sarkított) de a magyarok találták fel a genocídiumot, és levágták az őslakosokat, mint rossz villanyszerelő a biztosítékot...

Mondjuk ha már a "rómaiakat" szóbahoztam, az ő eredet, mondáik, történeteik is a bevándorlás-együtt élés története...