A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Kopiati
    Az a gond most hirtelen nem találtam olyan magyar forrást ami picit sem tűnik elfogultnak...

Nekem így egyébként, beleolvasva L Viper által linkelt olvasmányba, az eddigi ambivalens hozzáállásom csak jobban polarizálódott, mert eddig is rühelltem azt, hogy a történelem könyvek, stb egymásra hivatkoznak, meg úgy kb a tankönyvek jó része tanárom egyszer egy eget rengető baromságra világított rá a bioszkönyvben, ami kb 30évre visszamenőleg, könyvek sorozatain végigment, a forrásig...szerettem a történelmet mindig is de az igazság szerintem az, hogy mese habbal, és a cseresznyét minden ország maga teszi rá...ahogy bárki a világon rátette a magáét, úgy itt is rátettek valami marhaságot, de én nyugodt vagyok, mert tudom biztos jól kerestek vele:)