A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu
    Miféle beismerés?
    Csak arról van szó, hogy biztos forrásból tudom miért történik amit itt látsz.
    Igazából ezzel, hogy ellenkezek, ezzel is az ő malmukra hajtom a vizet, amit igazából egyáltalán nem bánok, mert én is jobboldali kötődésű vagyok. De vannak dolgok amiket szerintem nem szabadna, még akkor sem, ha nemes a cél.
    Nem csak erkölcsi okokból, hosszútávon is káros lehet. Persze ha örökös ellenzéki szerepre rendezkednek be, és meg se próbálnak kormányt alakítani akkor jól jön nekik ez a zajkeltés. De szerintem nem ilyen kicsinyes célokat kéne kitűzni. Nyugodtan lehet egy kicsit nagyobb hatalmi részre is pályázni ,de akkor fel kell adni bizonyos módszereket. Egy pár százalék támogatatottsághoz ez is elég, de ha nagyobb bázis kell nekik vissza kell venni az ehhez hasonló demagóg ökörségekből. Egy bizonyos arány fölött már visszatartó erő lesz. Nem szabad ennyit hazudni, később nagyon ciki lesz. Lásd MSZP, bár az tök más téma, de arra jó, hogy lásd: a hazugság mindig meghozza a gyümölcsét.