A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu #1988 Te vagy csökönyös mint egy szamár.
Szép dolog az ideológia, meg az elhivatottság, de elég felesleges amit művelsz.
Persze tudom én, hogy te csak egy áldozat vagy, még ha nem is tudsz róla, ezért részvétem.
Sajnos a jól körülírt dolgok amiben hiszel, csak a megtévesztésért van.
Most akkor, ha már itt tartunk elmesélem miért is folyik ez az egész, én ugyanis sokkal közelebb vagyok a tűzhöz, mint egy ilyen kis aktivistácska mint te. Azt sajnos hozzátartozik, hogy ez a közelség csak az információszerzésben nyilvánul meg, de veled ellentétben én tudom mi miért történik.
Az eszmével semmi gond, csak hát az eszközök, amikkel egyesek próbálják népszerűsíteni, hosszútávon egyáltalán nem kifizetődő. Pár év múlva, ha ez lecseng, és a jobbiknak nem lesz ilyesmire szüksége, kifejezetten ciki lesz, hogy ilyen utakon is jártak. Sajnos akivel kapcsolatban állok, és tehetne valamit az ügy érdekében a te irányodat támogatja, szerinte ez szükséges, és meg sem említi ott ahol esetleg lehetne némi foganatja.
Gyakorlatilag szándékosan hazudnak, mert így "legalább szó van róla, az is eredmény".
"Ha csak egyszerű magasztos kijelentéseket teszel a magyarság múltjáról az ugyanis önmagában nem elég érdekes." Így hogy szembe kell helyezkedni valamivel, lázadni kell rögtön érdekessé válik, ezzel lehet bázist építeni, különösen a fiatalok körében akik fogékonyak az ilyesmire. Mert "a harc az élet fűszere".