A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Solt #1975 Csak felmondtam a leckét, ahogy azt tanítják! Megfeleltem az elvárásoknak... Szabad stílusban idéztem attól az embertől(?), aki az MTA vezetője volt, és akiből miniszterelnök jelöltet csinált az mszp:
Glatz Ferenc „A magyarok krónikája“ című munkájában (Budapest 1996. 9. oldal.) :
“A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában.”
Olyan szép nem? Ő a hivatalos, a nem áltudományos, a politikától, és egyéb érdekektől független! Minden szava arany! Hozzá képest egy Pap Gábor maga az áltudományos jobbik bérenc, a rasszistafaszistatrapista, stb... Szóval éljen a matrix, és annak öntudatos lakói...
Emlékeztetőül egy kis ébresztő:
"Tisztelem az urak álláspontját, én azonban - mint miniszter - az ország érdekeit kell nézzem, és ezért a külső tekintély szempontjából előnyösebb a finn-ugor származás princípiumát fogadnom el, mert nekünk nem ázsiai, hanem európai rokonokra van szükségünk. A kormány a jövőben csakis a tudomány ama képviselőit fogja támogatni, akik a finn-ugor származás mellett törnek lándzsát."
Trefort Ágoston 1877
És amint azt tudjuk, Trefort Ágoston szavai igencsak valóra váltak! Hogy mi erre a bizonyíték? Maga glatz ferenc, és csaknem a komplett MagyarTalanítóAkadémia azon része, aki a történelmünkkel foglalkozik!
No meg ez a topik is ugyebár... pár évszázaddal ezelőtt, ha egy magyar ember kétségbe vonta volna a szkíta származást, azt minimum pofán röhögik...