A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Solt #1900 Kérek szépen ilyen levezetéseket, hogy mikor, kitől és mit vettünk át! Könyv cím is elég nekem... utánajárok! Csupán szeretném tudni, hogy a te vélt tudásod milyen alapokon nyugszik! Az én ismeret anyagom forrása több alkalommal is ismertetésre került... arról nem tehetek, hogy annyival elintézed, hogy "magyarkodók"!
Az a kérdés tőled, hogy a te kérdéseidre én mikor válaszolok, a pofátlanság határát súrolják, és nem alulról! Olvass vissza, hogy hány kérdésemen siklottál át...
Én nem várok el tőled semmit... az az idő már rég elmúlt! Az, hogy még mindig szóba állok veled, kizárólag a birka türelmemnek köszönhető! No meg annak, amit már említettem... hiteddel ellentétben egyáltalán nem neked készülnek a válaszaim! Azoknak válaszolok, akik "csak" olvassák a fórumot... azt szeretném, ha a vitánk másokat arra ösztönözne, hogy maguk járjanak a dolgok után! Ennyi nekem bőven elég!