A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Solt #1894 Én azt röhögöm pofán, aki a logikának ellent mond! Ha ez te vagy, vagy éppen valami egyetemi docens, az a lényegen nem változtat! Én nem az alapján alakítok ki magamban véleményt, hogy ki mondja az "okosat", hanem az alapján, hogy amit mond, az számomra logikus-e, és mélyebben vizsgálva a kérdést, nincs-e tele ellentmondással!
A vizsgált kijelentés amit ide másoltatok, tele van ellentmondással! Ha ezt nem látod, azért engedtessék meg nekem, hogy ne én legyek a hibás.
A stílust meg mindenki hozza magával... vagy otthonról, vagy a kocsmából. A te ténykedésedet tekintve vagy otthon viselkedtek így egymással, vagy túl sokat jársz kocsmába... nem is tudom melyik a szánalmasabb!
Mellesleg megjegyezném, hogy akármennyire igyekszel provokálni, nem fogok lesüllyedni a te szintedre!