A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • dronkZero
    Eheh, mikor esik már le a tantusz, hogy egyelőre én csak reagálok a te módszereidre? Bemutatom, hogy mennyire demagóg hazug módszerekkel dolgozol. Az, hogy neked csak akkor tűnik fel, amikor a hitednek ellentmond, az meg gyönyörűen kiemeli az elfogultságod és a szemellenzősséged.

Én bizony szándékosan csinálom, hogy lásd, mennyire súlytalanok az érveid, hogy amit mondasz, az objektíve mennyire gyenge és ingatag, hogy ugyanazt a csúsztatósdit a másik irányból is meg lehet csinálni.

A könyves érved meg egy vicc, mégis, szerinted mit bizonyít az, hogy valami nyomtatásban is megjelent? Ez nálad érv, tényleg? Akkor viszont én nyertem, történelem tankönyv sokkal több van... Egyszerűen röhej, hogy mikkel próbálsz "érvelni".

Az anyádba elküldés meg csak más szavakkal ugyanaz, amit te csinálsz: érvek nélküli szószaporítás. Tökéletesen ugyanannyira bizonyítja az én igazam, mint a te könyvespolcod a tiédet: SEMENNYIRE.