A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu
    Nyelvészetileg a finnugor elmélet megalapozott.
    A forrásaidban megtalálható nyelvészkedés, csak szemfényvesztés, semmi létjogosultsága nincs.
    Nem annak kéne célnak lenni, hogy most akkor hamisítsunk egy kis nyelvtörténetet is.
    Mellesleg a finnugor elméletnél is stimmelnek az általad említett dolgok.
    Egész más okai vannak annak, hogy az őstörténetünket csiszolgassák még egy kicsit.

Ne tévesszen meg, hogy az áltudósaid tündérmeséi felé látszik elmozdulni az őstörténetünk kutatása! Egyáltalán nem erről van szó! Azok a kóklerek attól még csak halandzsálnak össze-vissza.
    Csak az történik, hogy nem csak a nyelvtörténetet követve alakítunk ki egy képet az őstörténetről, hanem a valós mindennapi események követésével.
    Így sajnos az lesz az eredmény ami neked nagyon nem fog tetszeni, de igazából mindenki tudja hogy így van: Ezzel a módszerrel nem lehet egyértelműen ősöket megnevezni, viszont kijelenthetjük hogy a szkítáktól kezdve a szarmatákon és hunokon keresztül mindenkivel rokonok vagyunk. Ez azzal jár, hogy elismerjük azt, hogy magyar nép azokban az időkben még nem létezett. Mikor ezek eltűntek
    a helyükbe mi magyarok, és még sok másik nép lépett. Nyelvünket pedig a finnugor ág felől kaptuk. Ezzel egyidejűleg kijelenthetjük azt is, hogy mi vagyunk az egyetlenek akik túlélték a történelem viharait ezeknek a nagy múltú népeknek az utódai közül.
    Tudom, hogy ettől most nagyon ki leszel borulva, de ez várható, lehet, hogy ez lesz a hivatalos álláspont a közeljövőben, és vissza fogod sírni a finnugor elméletet:)
    Igazából semmiben nem különbözik az eddigiektől, csak más megközelítéssel tárgyalják. Elő lehet ezt úgy is adni, hogy szebben hangozzon, és nost a legcsúnyább megvilágításban adtam elő, hogy kellemesen csalódhass:D