A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • dronkZero
    Na, leesik végre, seggfejkém, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten? Ha te képtelen vagy érvelésre, csak ezt a kibaszott terelést és személyeskedést vagy képes művelni, és a JOGOS ellenvetéseket is SZEMÉLYESKEDÉSSEL söpröd le az asztalról, akkor bizony a kurva anyádat, személyeskedni én is tudok, pöcsarc.

A szívsebész csóka meg mondjuk ha nem szólalt volna fel szittya rendezvényen faszomtudja mennyi ember előtt úgy, hogy
    kibaszott hülyeségeket beszél, akkor talán nem hoznám fel. Meg mondjuk ha TI nem hivatkoztok rá, hogy mekkora kurvajó dolog, akkor sem foglalkoztam volna vele. Igen, ez bizony az egyik elbaszott elvtársad faszsága, EBBEN A SZÁJBABASZOTT TOPIKBAN találkoztam vele először.