A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    Én vergődöm? :D Te figyu már... attól, hogy folyamatosan a személyem támadod, miért hiszed azt, hogy igazad lesz? Hmmm? Felvetettem dolgokat, inkább azokkal foglalkozz... sokkal kevésbé lennél nevetséges! ;)

Egyébként azon kívül, hogy személyeskedsz és ocsmány módon trágár vagy, mit tettél eddig le az asztalra? Ja megvan... egy szívsebészt a finn-ugor topikba... no és persze a lényeg, a mindent elsöprő érv, hogy magyarkodó, áltudományos hülye vagyok! :D És persze mindenki az, aki megkérdőjelezi a hivatalos oktatás szentségét!

Ez a kihalt a topik, és senki nem kíváncsi rám sztori annyira gyerekes... hidd el, hogy sokan "csak" olvassák... sőt, ha minél többet írunk, akkor tán a top tízbe is bekerülünk, és akkor aztán... mehet a turbó magyarozás, áltudományosság, kurva anyázás, stb... ahogy megszokhattuk...