A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    Tanulmányozd a saját aláírásod, és próbáld meg alkalmazni. Kiírva szép, csak a működésed tükrében meglehetősen mókás.

Majd, ha minimum annyi tényt, érvet fel tudsz sorakoztatni a beléd vert dogmák mellett, mint amennyit én ellene, akkor lesz értelme társalogni... addig ez az egész görcsölés amit művelsz, tökéletesen értelmetlen!

Linkeltem már annyi szép dolgot neked is... e helyett az értelmetlen hajhúzás helyett inkább tanulmányozd őket. Addig pedig várom tőled is a források felsorolását, amik cáfolják tényszerűen mondjuk a szkíta rokonságot. Szeretnék könyv címeket kapni, amiken már átrágtad magad, és amik tételesen alátámasztják a mondandódat, illetve amik cáfolják az általam tolmácsoltakat!