A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    "Az VOLT? Nocsak. Akkor meg mégis mit pattogsz?"

Értem, tehát, ha múltidőben néznek hülyének, akkor az rendben van! Inkább azon kéne elgondolkozni, hogy mégis, hogy a viharba válhat valami hivatalossá, ami szemmel láthatóan fals! Hány ilyen lehet még, amit ennyire konkrétan nem lehet bizonyítani, pont ezért azok, akik vakon hisznek a tanárbácsinak, utána sem néznek...

"Nem, ez a te másik csúsztatásod, hogy olyan dolgokat tulajdonítasz nekem, amiről egy kibaszott kurva szót nem ejtettem. Ez nagyobb parasztság ám, mint hogy én esetleg nem válogatom meg a szavaimat, csak szólok."

Arra próbáltam célozni drága Uram, hogy az általad szentnek vélt hivatalos álláspont, és tudomány működik így. Egy szóval nem volt szándékom arra célozni, hogy az általam említett példát te említetted volna! Ha erre célzok, akkor idéztem volna tőled...

"Én speciel erről beszélek:
    Dr. Papp Lajos szívsebész beszéde
    vs.
    Egy genetikával foglalkozó orvos véleménye a beszédről
    Plusz kis adalék genetika és nyelvek kapcsolatáról"

Csak egy dolgot említenék, a többit rád bízom! Dr. Papp Lajos szívsebész! Hogy ő miket állít, az totálisan irreleváns... nem is értem, hogy kerül képbe ő! Majd, ha infarktusokról vitázunk, akkor keress rá!

Addig nézz szét itt...

"Nos, nem, ez propaganda, Jobbikos, szittya. Nyilván bazdmeg, ha a Jobbik-közeli "tudósokon" kívül senki nem veszi komolyan, Jobbik párteseményeken nyomatják az előadók (a buta parasztnak! nem ám véletlenül történész/nyelvész "kollegáknak", hanem neked, arcba, hidd el, kussolj, ne kérdezz!), akkor az tényleg a független és pártatlan tudomány csúcsa, nem? Menj már a hülyeségeiddel, ez csak szerinted nem propaganda. Mintha nem láttunk volna már ilyet milliószor a történelemben, hogy pártdroidok gyártják az ideológiailag helyes "tudomány"-t..."

Jobbik közeli tudósok? :D Ez most vicc vagy komoly? Mert viccnek elég durva... Nyilván Vámbéry, vagy Kőrösi is Jobbik közeli tudós volt, ezért indultak keletre észak helyett... sőt Jobbik közeli volt a Képes Krónika szerzője, vagy éppen Bonfini is... mi több, jobbik közeli volt I.Endre is, aki a Corpus Juris Hungarici-ben, rendeletileg hivatkozik az ősi szkíta hitre...

Az utolsó mondatod pedig arany... csak éppen rossz helyen jársz vele... azok körül nézz szét, akik kiképeztek! ( értsd: akik beléd verték a "szent" tudást! )

"Ja, na ez az az imidzs, amit hiába erőltetsz, kibaszott hiteltelen. Nem, nem csupán ennyit csinálsz."

Neked örökre az is marad, és mint említettem ez engem tökéletesen hidegen hagy! Tudod én úgy zárom a mondandóm, mint ahogy Pap Gábor, kedvenc művészettörténészem teszi: "nem kell nekem hinni, tessék utána járni" Nem hittem volna, hogy a gondolkozás ekkora fájdalmat fog okozni... elnézést!

"Neked meg a j* k**** a****."

Szokás szerint megmutatkozik a valós éned! (Molnibalage szerint te vagy az egyik legintelligensebb fórumozó az sg.hu-n!) Csak azt nem értem, hogy egy ilyen figurának mint te, aki ilyen alja módon viselkedik rendszeresen, hogy a fenében nem adtak még végleges kitiltást... Minden esetre szép kis bizonyítvány, gratulálok!

"A parlamentbe bejuttattátok őket, most már lehetne pihenni a következő ciklusig.
    Ha meg pénzt nem kapsz érte, az még szánalmasabb, akkor csak szimplán megvezetett birka vagy?"

Majd szólok a többieknek, hogy propaganda állj, mert zeronak üldözési mániája támadt... Az őstörténet, meg a jobbik összekeverése közben, nézz vissza pár évtizedet, hogy milyen kaliberű "emberkék" foglalkoztak a szkíta rokonsággal...