A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
"A hivatalos álláspont az volt jó ideig a Szent Koronával kapcsolatban"
Az VOLT? Nocsak. Akkor meg mégis mit pattogsz?
"Hát így működik a te hivatalos, tudományosan megalapozott álláspontod!"
Nem, ez a te másik csúsztatásod, hogy olyan dolgokat tulajdonítasz nekem, amiről egy kibaszott kurva szót nem ejtettem. Ez nagyobb parasztság ám, mint hogy én esetleg nem válogatom meg a szavaimat, csak szólok.
Én speciel erről beszélek:
Dr. Papp Lajos szívsebész beszéde
vs.
Egy genetikával foglalkozó orvos véleménye a beszédről
Plusz kis adalék genetika és nyelvek kapcsolatáról
"Ez nem a valóság, hanem az elvakult hited."
Nos, nem, ez propaganda, Jobbikos, szittya. Nyilván bazdmeg, ha a Jobbik-közeli "tudósokon" kívül senki nem veszi komolyan, Jobbik párteseményeken nyomatják az előadók (a buta parasztnak! nem ám véletlenül történész/nyelvész "kollegáknak", hanem neked, arcba, hidd el, kussolj, ne kérdezz!), akkor az tényleg a független és pártatlan tudomány csúcsa, nem? Menj már a hülyeségeiddel, ez csak szerinted nem propaganda. Mintha nem láttunk volna már ilyet milliószor a történelemben, hogy pártdroidok gyártják az ideológiailag helyes "tudomány"-t...
"Van némi különbség a kettő közt! Semmiféle propagandát nem nyomatok, csupán felhívom a figyelmet arra, hogy sok esetben nem úgy van az, ahogy azt tanítják!"
Ja, na ez az az imidzs, amit hiába erőltetsz, kibaszott hiteltelen. Nem, nem csupán ennyit csinálsz.
"Nem kell nekem hinni, akinek van rá igénye utána jár, akinek nincs, az pedig olyan nemtelenül, és erőszakosan támad, ahogy te is teszed..."
Neked meg a j* k**** a****.
"Természetesen mint mindent, ezt is tökéletesen látod, a hiba százalék nulla! Százezreket kapok minden begépelt szóért... az a nácifaszista jobbik támogat anyagilag, hogy minél több embert győzzek meg arról, hogy mi vagyunk a kiválasztottak, és így hátha megint összejön a kritikus tömeg egy újabb holokauszthoz... "
A parlamentbe bejuttattátok őket, most már lehetne pihenni a következő ciklusig.
Ha meg pénzt nem kapsz érte, az még szánalmasabb, akkor csak szimplán megvezetett birka vagy?