A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • [NST]Cifu
    Felhozom szépen a topicot, ahova valójában való a magyarságeredet téma. Itt lehet szépen folytatni a dolgot.

Megjegyzés: mivel a közel-kelet topicban már elszálltak az indulatok, szépen felkérek mindenkit, hogy fogja vissza magát, mert ha egymás sértegetését akarjátok folytatni, akkor azt elintézhetitek privátba is.

Innen lehet folytani, de ha lehet, NEM ebben a hangnemben. Köszönöm.

DronkZero:

Csak egy dolgot szarsz telibe magasról, a tudományos kritikáját az elméleteidnek. Jártál általánosba, onnantól azt hiszed, hogy mindent tudsz a "hivatalos" (valójában: tudományosan megalapozott) álláspontról, meg szívod magadba a szittya agymosást, és itt elégedetten hátradőlsz, hogy te aztán most kurvára megtájékoztattad magad.

Van ám tudományos szintű reakció ezekre az elméletekre, amiket viszont már a jelek szerint basztál elolvasni. Én elolvastam azokat is. Javaslom, tedd meg te is.

De végülis felesleges, mert azok szerinted úgyis politikai droidok, akik azt mondják, amit kell.

A valóság meg az, hogy ha ilyen embert akarsz látni, akkor nézz tükörbe! TÉGED nem érdekelnek a tudományos szempontok és a tudományos módszertan, te vagy az, aki színtisztán érzelmi alapon dönt ebben a kérdésben, te erőlteted ezt a témát, nyomatod a propagandát ezerrel.

Kurvára átlátszó ám, akármennyire is próbálod játszani a pártatlan érdeklődőt, ezt senki nem veszi be, annyira mű, annyira hiteltelen. Mennyi pénzt kapsz te ezért?