A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Nem csak amiatt stabil mert sokaig fenn allt, de az is szamit, nem gondolod? Ha annyira instabil lett volna, nem mukodtt volna sokszaz evig, asszem Japanban legtovabb. A kulonbozo tarsadalmi rendek v osztalyok fennalo viszonya ill a huberiseg valojaban erosebb labakon allt, mint mai fogyasztoi tarsadalmunk, ami feleli maga korul az osszes eroforrast es csak novekedessel fenntarthato.
Vagyis velemenyem szerint ill mondandom alapjan ezt akartam alabb is sugallni, hogy nem az elnyeg, mennyire "stabil/instabil" a huberiseg, hanem az, hogy jelen tarsadalmunk egy kartyavar.. ha pedig ezt nem latod, akkor bizony nagyonis hianyosak az ismereteid. Egyellore a lentebb emlitett forrasokat tudom ajanlani, de tenyleg, klikkelhetsz nyugodtan ;) Azutan varom a megalapozott erveidet, ugyanis olyat meg nem olvastam toled..
Amugy a huberi rendszernek is lehetnek fejlettebb (mai viszonylatba beultetett) formai, az abszoltizmus hibaibol okulva, bar ketsegtelen, hogy nekunk az furan hatna..