A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Ambient
    Hi, itt is! Nézegettem mennyi topikot indítottál, apám ez nem semmi. Nem is tudtam, hogy ilyen témák is érdekelnek nem csak a zeneszerkesztés. De hogy itt mi megy? Kész röhej.
    Te neked mint topik indítónak elméletileg van házigazda jogod, miért nem szűröd ki az idiótákat??
    A finnugor eredet mint téma nem rosz de ahogy olvasom itt mindenről megy a téma csak arról nem..
    Mellesleg Solt és szkíta tagoknak tökéletesen igazuk van vagy ha nincs mégsem verik a mellüket az igazukért nyálukat csorgatva mint az alant lévő "kollégák". Az ilyenek csak felforgató ténykedést tudnak művelni miközben magukat az egekig sztárolják, ez tök szánalmas.
    Habár emlékszek a vst fórumon is megjelennek időközönként elmebajosok de ha nem veszik fel a kesztyűt egy idő után eltünnek a csudába, javaslom tegyen így minden értelmes fórumozásra vágyó tag!