A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Solt
    Na idefigyelj! Komolyan mondom, iszonyatosan türtőztetnem kell magam, hogy ne mondjak valami cifra jelzőt rád! Egészen elképesztő, hogy a jó büdös fenébe van valakinek bátorsága a magyar történelemről blogot írni, aki még a nyelvet sem érti. Ráadásul "igaz" címszóval.

Nagyon komolyan, és immáron minden rossz indulat nélkül kérdezem. Nem látsz, vagy a szövegértelmezés nem megy? Tulajdonképpen teljesen mindegy melyik verzió a helytálló, csak legalább ne legyél nagyképű. Mert ez így együtt SOK!

Afelett már átsiklom, hogy én az első hozzászólásodra kb 3 oldalnyi saját magam által készített választ adtam, és erre te egyszerűen nem reagálsz. Pedig ugye szokták volt mondani, az alapok fontosak.

Arra a kérdésedre Te ..., hogy ki rót a boszniai piramisba, már VÁLASZOLTAM! Mégpedig a:

#138: "Ki róhatta oda? Ki használta? Kinél jelkép ez? Kinél van jelentése? Méghozzá írásbeli, mind a mai napig! Ezek a kérdések!"

ÉRTED? ELOLVASTAD? ÖSSZE TUDOD RAKNI VÁLASZNAK?

No, ha elolvastad volna az első hozzászólásodra adott válaszaim garmadáját, akkor a fenti sorban szereplő kérdőjelekre egyértelmű lenne a válasz, ás nem kéne égetned magad ezzel az iskolás szintű szövegértelmezéssel amit prezentálsz!

Ha pedig a kérdőjelek ellenére nem egyértelmű a válaszom, akkor az a minimum, hogy úgy ahogy van, törlöd a blogodat. Foglalkozz inkább a tiszavirág párzási szokásaival... mindenkinek jobb lenne...