A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu
    Az fóbia szó majdnem teljesen ellentétes jelentésű azzal, mint amilyen mondanivalót hordoz az általad alkalmazott szövegkörnyezet

Bocs, kicsit tényleg beskatulyáztalak. Ez igazából Solt mániája.
    Nem vagyok reklámember, csak tudod, ott tudósok vannak, akiket tisztelek a tudásuk miatt.
    Egyébként mindenki abban hisz amiben akar, csak szóltam, hogy attól, hogy szektás vagy, még nem vagy kompetens a témában.

Már írtam annyit amennyi egy laikusnak bőven elég lehet. A lényeg, hogy rossz helyen keresgélsz. Nem minden arany a mi fénylik.
    Előbb olvass sok történelmet, és kerüld azokat akik a tudósokat fikázzák! Előbb-utóbb talán lesz egy általános képed róla. És csak utána érdemes őstörténettel foglalkozni, ugyanis a témát elárasztotta a politikai célzatú áltudományos maszlag, aminek dzsungelében egy laikus nehezen ismerheti ki magát.
    Jó olvasgatást