A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • TDantes
    "hm...
    Pozsonyi csatát már mondták neked, de részletesebben:
    Árpád vezetésével összesen 35 ezer magyar sz@rrá verte a 100 ezer fős nyugat európai ellenséget ami nem csak germánokból ált. Ugyanis a maffia vezér ( a pápa) keresztes hadjáratot indított a magyarok ellen és ezért Európából sokan csatlakoztak a magyarok kiirtásához, amit végül a bajorok vezettek. Totális vereséget kaptak és főleg a bajorok szenvedtek hatalmas veszteségeket. Mert nem tudtak mit kezdeni "nyilazással" és a fejlett stratégiával amit a magyarok használtak."

Ez is jó...keresztes hadjáratot...én meg azt hittem az első keresztes hadjárat 1096-ban indult...

Ja, és az a 100 ezer fő..nos nem volt az 100 ezer. Kevesebb volt
    Meg a pápa mint maffia vezér..szóval az biztos hogy sok fura pápa volt aki nem gyakorolta a keresztényi előírásokat, sőt éppen ellenkezőleg, de le maffiavezérezni a pápát...hát...na mindegy..és nem hiszem hogy a pápa akarta volna a dolgot..szerintem inkább a Keleti-Frank birodalom akarta kiűzni a magyarokat a valamikori frank területekről.