A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu #1437 Valóban vannak vitás témák, nem tudom most miket tanulnak az iskolások, de mikor én tanultam nem vezettek félre soha. Mindíg megemlítették a neccs témáknál, hogy vannak más elképzelések is, és érdemes utánaolvasni. Persze akkor még én se jártam utána semminek, sokszor még azt se tanultam meg amit kellett volna. A történelem később kezdett érdekelni. Több mint 10 éve olvasok történelemmel kapcsolatos dolgokat. Mikor még a szüleimmel laktam sok történelmi témájú könvet olvastam, gyakorlatilag mindent ami otthon volt, de mostanába már csak cikkeket olvasgatok a neten, meg a wiki-n utánanézek ha valamiről nagyon nincs fogalmam. A wiki egyébként nagyon megbízható, alig találni rajta fals dolgot. Ha valamivel kapcsolatba kétséged van, nem szabad kihagyni a mérlegelésnél.