A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu #1436 Akkor rossz körökben mozogsz.
Nekem a családom és a barátaim is érdrklődőek, sokat olvasnak, és jártasak 1-1 területen, abban ami a munkájuk mellett mág érdekli őket.
Azt nem értem miért nem hiszed el azt, hogy aki többet tanul objektívebb a rálátása a dolgokra. Nem értem miért pártolod ennyire az áltudományokat, és ha szólnak, hogy ez bizony áltudomány, nem vag képes felülbírálni az álláspontodat. Pedig így sokkal könnyeb, hogy még szólnak is. Én is belefutottam pár dologba, főleg fiatalabb koromban. Sokszor hittem azt ,én is, hogy most aztán valaki nagyon rájött valamire, de mind kamu volt. Csak kicsit kell utánajárni, és egyből kiderül mi az amit elhallgatnak, vagy nagyon kiemelnek, és ezáltal torzan előadva valóságot, a kevésbé informált embereket bepalizzák.
Persze, ha valaki hinni akar, mindíg meg tudja magyarázni magának, hogy miért is úgy van. Csak azt nem értem miért jó egy hamis világban hinni.