A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • lopbisz
    "Épp most küldtél a kurvaanyámba, pontosan erről a stílusról beszélek" "a kritikát a becses elméletükről,"
    te nem "kritizálsz" a kritikához háttér tudás sem ártana és józan ész. Te csak benyögöd, hogy nem igaz és mindenkit lehülyézel a fajtársaidhoz hasonlóan.
    "(nem állítottam semmit ugyanis)" olvasd vissza magad tudod egy fórumnál nem érdemes kamuzni mert minden szöveged rögzül amit vissza lehet olvasni :)
    Jah és még mindig nem anyáztalak, de ha te ezt képzeled csak nyugodtan. De szólok ez a topic nem pshio segély lelki szolgálat képzelgősöknek.. és természetesen index fórum sem :)

"És de bizony, beszéljünk csak külföldi kutatókról, mondj már egyet, linkkel vagy tanulmány-/könyvcímmel, kérlek!"
    már írtam és több segítséget nem érdemelsz.

jah és ha már személyeskedsz és káromkodsz.... akkor had javasoljam én is neked, hogy szarjál gecit! Te amatőr looser hazátlan!