A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • Pares
    "Pont olyan kamu, mint az egyéb oltogatós szövegek más területeken.
    Kb. mint a földönkívüli ősemberek, vagy Atlantisz..."

Amelyek hátteréről és részleteiről neked kb. fingod sincs, mivel az előítéleteidnek köszönhetően, vagy csak azért, mert szimplán leszarod, nem nézel utánna sokszor még a linkelt dolgoknak se, és tudatlanságból nem tudsz érdemben hozzászólni. Mellesleg megkérhetnélek, hogy ne csúsztass?! Mert ebből a pár szóban is csak ez van. Az AA Teória egy kicsit máshogy hangzik. De ez egy egészen más, tágabb téma.

Tetsuo, a jelzős szerkezetek szokás szerint az itteni "Tudományos topikban" székelő (vagy székletelő) ""szkeptikus"" társaságtól jönnek. Hiába, ha normálisan nem megy. Persze a büntipont rájuk nem nagyon vonatkozik.
    Persze, ha én véletlenül belinkelek egy képet, amit előttem már belinkeltek (csak nem vettem észre), azért kapásból kiosztják a büntipontot, topikrombolás néven. Bezzeg aki keresztül kasul telitűzdeli minden egyes mondatát ezekkel a jelzős szerkezetekkel, azok meg semmit se kapnak. Hát igen, ez van.
    "Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél"