A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Nos lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam.
Tudod, inkább csak az elborult vadmagyar alternatív történelemhez nem értek. Megpróbáltam "művelődni", ezt le is írtam. 5 ember körkörös egymásra hivatkozásai, meg a követőik hite nekem nem elég, bocs.
Az pl elég csúnya mellényúlás volt Bíró Maris részéről, hogy a Boszniai kamupiramist mint bizonyítékot említi, itt le is írta magát a kiscsaj, meg a családját is.
Ezért próbáltam egyéb hivatkozást is keresni a dologra, csak épp _nincs_. Gondoltam, hogy ti, a téma "szakértői", talán tudtok más forrást is adni, de tévedtem.
Szal jelenleg nagyon úgy látom, hogy sikerült elérnünk a román szintet, kitermeltük a saját kis sumeromagyar elméletünket. Amit valószínűleg külföldön ugyanúgy kiröhögnek, mint mi a románokét.
Másik fele a dolognak, hogy úgy nem fog menni a hittérítés, hogy a meggyőzendő embereket a kurvaannyukba külditek...