A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • uwu
    Ne zavarjon, hogy az SG 90%-ban a jobbikra szavazna...
    Liberális beállítottságú meg 1%, ha van, 1-el találkoztam aki írt is Montanosz személyében.
    Csak tudod a radikális jobboldal támogatói sem feltétlenül idióták, és nagyon nem nézik jó szemmel, mikor az ilyen beállítottságú embereket ilyenekkel hülyítik. Semmi érdemi hatása nincs annak, ha hazugságokkal a világ legfejlettebb, legősibb civilizációjának állítják be a magyarokat.
    A hazugságok nélkül is van épp elég dolog amire büszkék lehetünk, sokkal több mint a környéken bárkinek.
    Sajnos olyanokkal próbálják lejáratni a radikális jobboldalt, hogy ilyeneket kezdenek terjeszteni, és sajnos nem csak történelmi témában.
    Nyílván ilyesmivel minimalizálják az esélyt, hogy jeletős mennyiségű értelmiségi is csatlakozzon a bázishoz. Nagyon szép, hogy tettrekész fiatalokkal ban feltöltve, és őket aztán nem zavarja az sem, ha Jézus, meg Buddha is magyar volt. Csak hát ha nem fogjuk át eléggé a társadalmat mégis kinek az érderkei lesznek képviselve? Ki fog felelős döntést hozni? Tényleg olyannak szeretnéd látni a mi jobboldalunkat mint ami a szlovákoklál van? Szerintem nem kéne elüldözni az értelmiséget ilyen marhaságokkal.