6424
A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
lopbisz #1395 egyébként tőlem aztán bantu eszkimók is lehetnek az őseink, ha igaz lenne! De nem igaz ahogy a finnugor sem! Az igazság a lényeg nem a mesék. A finnugor elmélet állítása pedig mese és ezért sem elfogadott. -
lopbisz #1394 akkor mi vagy valami divat NS? Na hagyjál már... :D attól nem leszel "fehérebb" mert finnugort játszol.
Egyébként nagyon derék tőled, hogy a radikális jobboldal többségét lehülyézed...
Az Attila király népfőiskolán tudod mit tanítanak? Hun- szkíta eredetet és a finnugort hamisításnak mondják. Kik alakították a népfőiskolát avval a célzattal hogy az igaz magyar történelmet tanítják? És kiknek a programjába van benne, hogy a hunok után kutatnának és ki mondja állandóan, hogy a magyar történelem el van hazudva? A jobbik.
Nem fogsz olyan nemzeti radikálist találni aki a finnugort támogatja. Legfeljebb csak NS-sék harsogják a finnugort, de azok nem nemzeti radikálisak csak szimplán ebben a kérdésben is szélsőségesek... -
lopbisz #1393 ne félj azt nem fogja. Ilyenhez értenie is kellene a történelemhez -
uwu #1392 Ne zavarjon, hogy az SG 90%-ban a jobbikra szavazna...
Liberális beállítottságú meg 1%, ha van, 1-el találkoztam aki írt is Montanosz személyében.
Csak tudod a radikális jobboldal támogatói sem feltétlenül idióták, és nagyon nem nézik jó szemmel, mikor az ilyen beállítottságú embereket ilyenekkel hülyítik. Semmi érdemi hatása nincs annak, ha hazugságokkal a világ legfejlettebb, legősibb civilizációjának állítják be a magyarokat.
A hazugságok nélkül is van épp elég dolog amire büszkék lehetünk, sokkal több mint a környéken bárkinek.
Sajnos olyanokkal próbálják lejáratni a radikális jobboldalt, hogy ilyeneket kezdenek terjeszteni, és sajnos nem csak történelmi témában.
Nyílván ilyesmivel minimalizálják az esélyt, hogy jeletős mennyiségű értelmiségi is csatlakozzon a bázishoz. Nagyon szép, hogy tettrekész fiatalokkal ban feltöltve, és őket aztán nem zavarja az sem, ha Jézus, meg Buddha is magyar volt. Csak hát ha nem fogjuk át eléggé a társadalmat mégis kinek az érderkei lesznek képviselve? Ki fog felelős döntést hozni? Tényleg olyannak szeretnéd látni a mi jobboldalunkat mint ami a szlovákoklál van? Szerintem nem kéne elüldözni az értelmiséget ilyen marhaságokkal. -
uwu #1391 Te aztán biztos rohadtul tudon, hogy ÉN minek érzem magam. -
lopbisz #1390 Eltéveszteted a házszámot! Ez nem az index topic neoliberális és deviáns degeneráltaknak. Ha vinnyogni akarsz oda lehet menni!
És a topic témájához nem tudsz érdembe hozzászólni és nem tudsz neoliberál mentesen pampogni, akkor igen provokálsz és trollkodsz. -
lopbisz #1389 hahaha milyen "nacionalista" ? Tudod kik szoktak ilyen marhaságokat irkálni? A narancs majmok - likud viktor valagából képzelik magukat "nacionalistának"
És elárulok valamit jobb és baloldal nincsen! Nemzeti és nemzet ellenes oldal van! Narancsod nem a nemzeti oldalon áll és a hazafiaknál a cionkodás nem el fogadott és a finnugro hamisítás sem. Szóval fogalom zavarba vagy mikor "nacionalistának" nevezed magad. -
lopbisz #1388 "Már nem azért, de most én, mint a témában tök fogalmatlan"
A saját bevallásod szerint a történelemhez sík hülye vagy! Felfoghatatlan, hogy ilyen hülyeségeket amiket írsz milyen alapon jelentesz ki? Kicsit szerényebben írjál és művelődjél. A Google meg tanuld meg használni, ez másra is vonatkozik. De a hülyeségedre is válaszoljak: A románok elmélete logikátlan és azonnal cáfolható. Az igazi magyar őstörténelem logikus és nem lehet cáfolni. Persze bizonyos elemi még kutatásra várnak de az alapja biztos. És a Szabirt nem magyarok nevezték el. Ennek örülni fogsz ha már a külföldiekre gerjedsz: sabir
ezt keresd és lás csodát... -
#1387 Hagyjad. A torteneszek csak kutatjak es allandoan javitjak, de O "tudja" a vilagtortenelmet.. -
#1386 Pontosna melyik része nem illik bele a világtörténelembe, konkrétumokat írj ill. forrást. -
#1385 De miért kell román szintre süllyedni, de komolyan?
Nekik is megvan a hasonlóan nagy faszság "elméletük" a történelemről, az saját Bíró família féle "őstörténet kutatóik", és a fél világ rajtuk röhög.
Miért kell erre a szintre lesüllyedni? -
uwu #1384 Ej de kis buta vagy.
Nem erről van szó, hanem a VILÁGTÖRTÉNELEMRŐL, abba nem illik bele.
Ha csak önmagába názzük, tök jó a sztoritok. -
#1383 Ok, bizonyara mi csocselek vagyunk.. ellenben a Te ervelesi modod:
Nem, az nem igaz, hogy hamisitva van a tortenelem, mert nincs benne a tortenelmkonyvekben amit olvastam.. ja, olyan konyvet nem olvasok el, ami az MTA-t megcafolja, ugyanis az MTA szerint azok hazudnak..
LOL, gratulalok, kulonosen a jelzos szemelyeskedo viselkedesedert. -
#1382 Olvass vissza.. :P -
#1381 Azokat hivjuk magyaroknak, akik a magyar kultura szerint elnek es magyarnak valljak magukat.
Ha tobbfele agazik el az eredet, akkor tobbfele agazik el, kutatni kell.
Ahhoz, hogy megtudd hova tartasz, ismerned kell, honnan jottel.
Hogy ne csak egy vegetalo allatcsorda legyunk, erdemes gyujteni a tudast. Multrol, jelen kornyezetunkrol, messzesegekrol.. es talan fel tudjuk hasznalni jovonk megismeresehez is.
Ha egy nepnek hazudjak a multjat, eltorlik nemzeti identitasat, akkor nem sok jo ele nez.. -
Rundstedt17 #1380 Provokátor az aki nem ért egyet igaz? -
uwu #1379 Hát igen. Neéz a dolguk az áltudományok hirdetőinek egy tudományos fórumban -
Rundstedt17 #1378 Pontosan,ugyanaz megy itt mint a New Word Order topicban -
Zenty #1377 pff visszaolvasva ugyanazt eljátsszátok mint pár hónapja. Még a szövegelesések is ugyanazok.. Kis diktafon provokátorok...
Mi van new world order topik provokálásért nem fizetnek elegedet és ide is jöttök repetázni? Szánalmas...
De legalább értenétek a témához de még azt sem...
provokátor amatőrökkel én sem foglalkozok a továbbiakban.
-
uwu #1376 De mi értelme van őket ilyesmivel oltogatni?
Az nyíjván elhiszi aki kevésbé jártas a történelemben, mert önmagában jól összetákolt hazugsághalmaz, csak ha valaki ismeri a történelemet, kurvára nem illik bele. Pont olyan mint az összeesküvéselméletek, vagy egyéb pl. műszaki, vagy gazdasági témájú áltudományos maszlagok. -
Rundstedt17 #1375 Le is tagadod a régebbi kijelentésed? -
Zenty #1374 miért megint feltételezel mikor nem értesz hozzá?
De csak hülyéz mindent tovább. Aki ért is valamit hozzá komolyan nem vesz. -
ahddub #1373 Mindenféle előtanulmányok nélkül fröcsögtök , szánalmas! A genetikáról mit sem tudva, nem is beszélve a középkori feljegyzésekről!
Ez vagy agyhalottság vagy provokáció, mind2nek gyenge.
További jó bohóckodást, amatőrökkel nem vitázom! -
Zenty #1372 szerk: inkább azok ajvékolnak akik a finnugor mesét ajnározzák. -
Zenty #1371 az onugor még a finnugráló elméletbe is benne van. Csak ott mindent onugor törzsnek mondanak. Szabir pedig olyan történelmi fogalmom mint a szkíta.
"látható stílusú kurvaanyázásai" vicces.. inkább azok ajvékolnak akik nem a finnugor mesét dajkálják.
Egyébként mi lesz a következő kijelntés? Antiszemita aki nem finnugrál? -
Rundstedt17 #1370 Prof. Shokotu Faisi japán történész esete ismét?
Akit példának hoztak fel hogy a japánok rokonként tisztelik a magyarokat.Utána néztem aztán kiderült hogy nem is létezik a személy akire hivatkoztak -
ahddub #1369 ird be azt hogy subar tu, subur, subarian, sabir, vagy olvasd el a bizánci jegyzők könyveit: de administrado imperii. és probálkozz jobb provokálással. -
uwu #1368 LOL
Az állhat a háttérben, hogy ezek a népeet kb. 10 éve találták ki.
Talán a történelem többi részét kéne megismerned mielőtt áltudományos maszlagba mélyedsz bele. -
#1367 Már nem azért, de most én, mint a témában tök fogalmatlan, rákerestem arra, hogy "szabir onougor"-ra, 2 találat, szerencsére google kijavítja az elgépelést, úgyhogy: "szabir onugor" , ~250 találat.
Átfutottam, felszínesen.
Úgy tűnik, hogy ugyanannak a néhány szerzőnek a körbe-körbe hivatkozásai, meg a követőik itt is látható stílusú kurvaanyázásai tartalmazzák csak ezeket a szavakat.
Azt sem árt megnézni, kik ezek a szerzők:
Boda László, Bakay Kornél, Bíró Lajos, Bíró József, Bíró Mária... Ööö, a lista vége "kissé" belterjes.
Nem gyanús ez egy kicsit?
Tudtok mutatni egy dokumentumot, hogy ezeket a népneveket nem a Bíró família találta ki? -
Rundstedt17 #1366 Mert csőcselék is 90%-ban. -
ahddub #1365 ragozós ősnyelvünk van, 68% ban, akkor miért ne lennénk ősi nép? szkíták vagyunk, mondj egy ősibb népet! nemértelek. dokumentálva van a de administrando imperii ben is kiknek valljuk magunkat. sabatoinak- subar-tu pedig ismer hely. -
#1364 "magyarokafénygyermekeiésmindenkiőse" Kár, hogy ilyeneket senki sem mond :D
Biztos mindenki elvakult nacionalista aki megkérdőjelezi a politikai hatásra "kialakult" elméleteket, miközben fogalmuk sincs az egészről (csakúgy látszik pl. Bakay Kornélon is...). -
#1363 Igen valóban 8 törzs volt ezt el írtam sorry! (szégyellem magamat) -
Zenty #1362 hát ahogy emlékszem gőzöd sem volt a szabiról és az onougor különbségről és egyáltalán mik azok. Törzsekről szintén fogalmad sincs. Pedig ezek döntő érvényűek a magyar őstörténelemnél.
Ha alapokkal nem vagy tisztában akkor nem lehet komolyan venni az állításaidat és nem is lehet mit kezdeni veled ebben a témában. -
uwu #1361 A jelek szetórint jobban vágom mint te.
Ha te is vágnád, nem szopnál be ilyen hülyeségeket. -
Zenty #1360 persze ilyen gyorsan visszaolvastál? :D
egyébként tessék egy kis segítség:
link -
Zenty #1359 jah ezt már leírtad már és azt is mutattad már, hogy nem igazán vágod az őstörit. így igazán nem lehet mit kezdeni a problémáddal. -
uwu #1358 Egyébként én is nacionalista vagyok. Azt viszont nem tudom megérteni, miért lesz jobb a magyaroknak, ha ilyen hülyeségeket terjesztenek az őseinkről.
Ez színtiszta propaganda, csak olyanok szopják be akik soha nem foglalkoztak történelemmel. Semmivel sem jobb mint a dákóromán elmélet.
Ezek a marhaságok nem hogy építenék, hanem rombolják a nemzeti öntudatot. Kinek lesz így jó, ha az elvtársak rádkényszerítik a többiekre a magyarokafénygyermekeiésmindenkiőse című marhaságot?
Mert a hazugság terjesztése éles ellentéte ám a hagyományőrzésnek!
Ezeket a marhaságokat pont a másik oldal indítja, hogy lejárassa a nacionalistákat.
Röhely, hogy elegjobban magyarkodók rendre beszopják az ilyesmit, és még adják is alájuk a lovat. Kár hogy bárki lehet nacionalista, az idóták folyton tönkretesznek mindent.
Sajnos nem csak a történelemmel kapcsolatban, hanem szinte minden területen ilyen támadások érik a nacionalistákat, ezzel alaposan lealacsonyítva őket a műveltebb emberek szemében. Csakorlatilag csőcselékké változtatva ezt a bázist. -
Rundstedt17 #1357 Visszaolvastam de konkrétumokat sehol sem találtam -
Zenty #1356 bőven kaptál már. Lehet vissza olvasni