A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
uwu #1358 Egyébként én is nacionalista vagyok. Azt viszont nem tudom megérteni, miért lesz jobb a magyaroknak, ha ilyen hülyeségeket terjesztenek az őseinkről.
Ez színtiszta propaganda, csak olyanok szopják be akik soha nem foglalkoztak történelemmel. Semmivel sem jobb mint a dákóromán elmélet.
Ezek a marhaságok nem hogy építenék, hanem rombolják a nemzeti öntudatot. Kinek lesz így jó, ha az elvtársak rádkényszerítik a többiekre a magyarokafénygyermekeiésmindenkiőse című marhaságot?
Mert a hazugság terjesztése éles ellentéte ám a hagyományőrzésnek!
Ezeket a marhaságokat pont a másik oldal indítja, hogy lejárassa a nacionalistákat.
Röhely, hogy elegjobban magyarkodók rendre beszopják az ilyesmit, és még adják is alájuk a lovat. Kár hogy bárki lehet nacionalista, az idóták folyton tönkretesznek mindent.
Sajnos nem csak a történelemmel kapcsolatban, hanem szinte minden területen ilyen támadások érik a nacionalistákat, ezzel alaposan lealacsonyítva őket a műveltebb emberek szemében. Csakorlatilag csőcselékké változtatva ezt a bázist.