A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
Zenty #1331
"Mint most láthattad mások nem így vélekednek róla"
az lényegtelen, főleg, hogy a legtöbbjének gőzük sincs a piramisokról vagy a rovásírásról.
A világ minden tájáról hívtak tudósokat és azok hallgatták meg az előadásokat. A székely-magyar rovásírást megalapozottnak tekinteték. Ezek legtöbbje pedig régész, egyiptomi szakértő, nyelvészek, íráskutatók stb.
Az, hogy itthon egyesek irigységből vagy vallási alapból mindent elutasítanak azt én nevetségesnek tartom inkább.
Rovásírás egyik szakértője pedig Friedrich.
"Végülis veheted kötekedésnek, h összegyűjtött ellenérveket, de akkor nem az a kötelessége, h mindenre gyűjtsön? Ezért szkeptikus. Nem hisz el egyből mindent amit írnak (pláne, h nem szakértője a témának), saját és mások ellenvéleményét/kritikáját is elolvassa."
Ez akkora lenne igaz ha elolvasta volt az ott járt rovásírás szakértők tanulmányát. Láthatóan nem olvasta el, de ennek ellenére hamisnak mondja a "magyarkodókat" úgy méghozzá, hogy fogalma sincs az egészről. Ilyenkor pedig illet volna azt mondani bocs hülye vagyok hozzá, de nem hiszem el. Ez még szimpatikus is lett volna. A szimpla fikázásal csak hiteltelen a "tudományos érvelése"