A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • polarka
    "hát biztosan többet mint a honlap író. "

Tehát szted szükséges feltétel ahhoz, h vki érvek-ellenérvek összefoglalást írhasson mások írásaiból, h szakértője legyen a témának. Sztem meg nem.

"Friedrich és a férje őstörténet és piramis kutatással is foglalkozik. Például ezért mehetett a bosnyák piramis közelébe és a járatokhoz is a csapatuk. Emelet egy 20 perces tudományos előadást is tartott a székely-magyar rovásírásról és hogy miért egyeznek a leletekkel találtakkal, amit szinte mindenki elfogadott és be is választották alelnöknek a tanácsba ha jól rémlik."

Mint most láthattad mások nem így vélekednek róla.

"mielőtt "magyarkodozza" vagy ócsárolni próbálja a témában jártas szakértőket."

Pont a szakértőket nem ócsárolja.

"Az egész iromány ilyenek érezhető, kivétel a vége. Azt már elfogult sírásnak mondanám :) Bár a szkeptikusok ilyenek."

Hogy milyennek érezed, az rajtad múlik. Én nem olyannak érzem, ha gondolod beidézheted, h melyik részek utalnak neked erre.
    Csak a végét írta a honlapíró.

"Azt hiszik, hogy a liberális beállítottsággal (akár igaz akár nem) intelligensnek mutatkozhatnak és emberibbek ettől..
    És emelet mindenbe szeretnek kötekedni, ami nem illik bele a liberális "attitűdjükbe" :)"

Sztem meg pont nem mutatkozik tőle intelligensnek, emberibbnek meg végképp (persze ez attól függ te mit értesz emberin). A beállítottságát meg szintén nem tudom, honnan olvasod ki.
    Végülis veheted kötekedésnek, h összegyűjtött ellenérveket, de akkor nem az a kötelessége, h mindenre gyűjtsön? Ezért szkeptikus. Nem hisz el egyből mindent amit írnak (pláne, h nem szakértője a témának), saját és mások ellenvéleményét/kritikáját is elolvassa.

"De azt fel sem fogják, hogy a tudomány nem arról szól kit miért sért vagy nem, hanem mi az igazság. És ha már tudományról beszélünk nem árt érteni hozzá főleg akkor ha kijelentjük mi igaz vagy nem igaz."

De felfogják, ezért született ez a rövidke összefoglaló. Nemtom észrevetted-e, de saját állításait is másoktól vette (ezért is összefoglalás). Azt hogy igaz vagy nem pedig nem jelentette ki, az olvasóra hagyja, h eldöntse szte melyik valószínűbb/hihetőbb. A végén pedig sztem utal is rá, h az olvasók többségének úgysincsen kellő ismeretanyaga, h meghozzák a végső döntést, inkább a hozzáértőkre kell ezt hagyni.