A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    én azt javaslom mindenkinek, hogy nézzen picit utána a szkítáknak, hunoknak, etruszkoknak, suméroknak, szabíroknak, onoguroknak, gravettieknek, majkopp, kurgán, vinca, hallstadt, tripolje kultúráknak és a kárpát medence, a közel kelet, és a tarim medence történelmének! irományaitokból jelesül kitűnt hogy hangyafasznyit sem tudtok róluk! ahhoz hogy egy vitában részt vegyél informálódni kell az ellenvéleményt képviselők által feltárt tényekről! én is elolvastam ,megtanultam annó a németh féle finnugor elméletet, így tudtam összevetni a többi elmélettel! de ti csak egy véleményt szajkóztok és egyáltalán nem néztek utána az általunk megadott forrásoknak! ez nem vita hanem vergődés! úgy érzem magam mint egy apuka akit a kölke kérdez mindenről..alap dolgokkal nem vagytok tisztába

akinek nem inge ne vegye magára!