A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
ahddub #1207 "antropológia: finnugor jegy semmi, törökös jegy 65%"
-erős török behatás ért később minket
akkor ki lehetne mutatni a törökös tipusnál az uráli markert, esetleg egyébb antropológiai jellemzőket!
"rovás emlékek europában, uralnál semmi"
öh és más emlékek tekintetében meg fordítva suméra hunra szkítára semmi finnugorra rengeteg
ezt ugye nem gondoltad komolyan?! ....
"mondáink, idegen népek feljegyzései! türk, szabír, szkita, hun népnek emlitik a magyart!"
az nem bizonyíték
nem mi? megkérdezik őket kik vagytok, és megmondták! gondolom jobban tudták kik maguk mint te! :D
"gének magas r1a sztyeppei, és semmi n3 uráli"
ez sem bizonyíték a sumér szabír zagyvaságra
a szír, kurd, iraki, palesztin, oszét népek szerinted hol élnek? velük mutatott egyezést a génvizsgálat X. századi csoportja....
"és ott a tény a habsburg közigazgatásra! a dicső szkita mult helyett egy akkoriban neanderi uráli, vedd el egy nép multját és megtöröd!"
aha szerinted világ összeesküvés magyarok ellen?ráadásul a finnek jóval többet értek el mint a szkítáid amik már nincsenek is:DDDD
a török kiverése után hazamentek a németek? vagy itt maradtak uralkodni?
a finnek mit értek el a szkitákkal szemben? olvass picit ahelyett h ide irkálsz eszement blődségeket!
"ezek neked közvetlen bizonyítékok? ezek A bizonyítékok szemben a finnugorral az csak a nyelvre jó, ez mindenre!"
Ezen könnyesre nevettem magam
én viszont lefagytam a hülyeségeiden!