A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • TDantes
    Ennek az őskárpáti elméletnek akkor is csak annyi az alapja, mint a Román-Római elmélet. Mint hogy minden nép állandóan egyre ősibb, és egyre dicsőbb múltat keres, hogy ezzel igazolja, hogy több joga van az életre mint a többi népnek.

Ja, és persze a politika mint mondtam, ott van, hogy ezt a kérdést, egyrészt párt/pártok is támogatják, valamint másokra fogják, azaz oldal hazudik a politika miatt.

Pedig, jó lenne bizonyítani, hogy a Habsburg-ház hazugsága az egész. De mi erre a bizonyíték? Semmi.

Különben mi van ezzel a hazugság dologgal? Mi a hazugság benne? A nyelvrokonság nem is kérdés , az nem hazugság. A finnugor származás, rokonság, őshaza pedig csak egy elmélet. Ami lehet hibás is. sőt teljesen téves. De nem hazugság.

Én elismerem, és többször is mondtam, hogy a finnugor származás is csak egy elmélet.

Ez a őskárpát is. Nem kéne úgy beállítani, mintha tény és kőbe vésett igazság lenne! (főleg hogy nincs alátámasztva semmi konkrét dologgal, és ellentmond a logikának ,valamint az ókorról szóló ismereteinknek, amit nem az MTA talált ki, és nem csak az MTA vall, hanem szerte a világon, a történészek többsége. Azt meg nem hiszem, hogy ha a világon lévő tudományos intézetek és történészek, mind gonoszságból hazudnak az ókorról, hogy ezzel lealacsonyítsák a magyarságot)