A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
ahddub #1180 annyi néppel pedig sosem érintkeztünk ahánnyal kimutatható nyelvi egyezés! ezt a szlávoktol loptuk, ezt a törököktől ,ez a kelta nyelvben van meg, ez a kinaiban,japánban stb! egyszerűbb a dolgot megforditani, ősnyelvünk van amiből minden egyes nép őriz x százalékban! mi a68% al a legősibb nép vagyunk! átadó és nem átvevő nép vagyunk! persze biztos van idegen eredetű szavunk pl internet, malter, vájling, sufni, virsli de a csinál szó sem szláv vagy a ház sem német! a hir tv n láttam alineit meg egy finnugrászt vitázni, alinei megmutatta az etrsuszk betűket, szavakat, és ugye ott is 2ős vezetés kündüh és zilah volt!
mta-s nő válasza, jó de ha mi mindig itt voltunk mi a helyzet a honfoglalással ami történelmi tény!:D tehát nem a kérdésre válaszolt hanem kérdezett! amugy elég gáz ha pl én is tudom erre a választ ő meg nem! a km, és az h akik bejöttek egyszer kétszer már jártak itt! és ha pl a honfoglalok nem is beszéltek magyarul? csak az őslako többséggel történő keveredés után? ez is egy érdekes kérdés!