A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
TDantes #1151 Óh igen hogyne, mert erre a sumér hülyeségre aztán sok bizonyítékot kaptunk...hajajaj...már meg is tértem 
Most komolyan? Az a bizonyíték ha valaki rajzol egy térképet Paint-el? Hűha...ez aztán a valami...azért na. Lehet én vagyok a hülye, de attól még hogy valaki vonalakat rajzol egy térképre, még mindig nem látom bizonyítva hogy a sumérok innen származnak...
Meg ilyenek csak vergődés a finnugor eredet...tessék már meg szólni az MTA tagjainak, hogy mit vergődnek...
Amúgy meg nem is értem. A nyelv rokonság bizonyítva van. A származásról csak elméletek vannak. Akkor meg milyen vergődés? Ki vergődik?
Legfeljebb ti vergődtök. Mert egyetlen cáfolatot sem hoztatok fel, ellene. Az nem cáfolat, hogy hazugság és kész, meg akkor se igaz mert sumérok vagyunk...ez egy vicc.
Tisztára mint egy kabaré társaság. Most már csak szórakozni járok ide.
Komolyan mondom, ha még 100 alkalommal elolvashatom ,hogy Konstatnin császár szerint is szabírok-magyarok alapították a sumér birodalmat, és még 50 ilyen térképet meg nézek, el is fogom ám hinni