A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
TDantes #1132 Azt magadnak köszönheted, és semmit se adtál.
De ne váljunk el haragban.
Amiket te mutattál az semmi. Az hogy egy ember leírja, hogy márpedig a szabírok, a sumérok ősei, nem bizonyíték. Még akkor sem sokszor írja le és nagyon erősködik.
De figyelj már. Például nyelvészet. Olyan népeket hoz össze, amik a nyelvészet alapján semmi közük egymáshoz. Akkor? Milyen nyelvészeti bizonyíték van?
Régészet?Nos? Hol vannak a szabírok/őskárpátiak városaik, csatornáik, amiket össze lehetne vetni a sumérokkal?
Genetika: hány sumér hasonlítottak össze szabírokkal?
népdalok, mondák? Melyik népdal/monda szól a sumérokról/szabírokról?
Szép elmélet ez, de ez semmi.
Az nem bizonyíték kérlek, hogy valaki folyamatosan erősködik, hogy márpedig neki van igaza, és ezt sokszor leírja .
Olyasmi kell amiket felsoroltam. De olyan nincs.
És épp ezért értelmetlen ez az egész. Úgyse fogsz tudni egyebet mondani.
Csak ugyanazt hajtogatod, ugyanazt a bizonyítás nélküli zöldséget
Ami mesének elmegy, de komoly tudományos elméletnek már nem.
Tudod, a másik dolog, meg én hiszek semmiben- Soha nem mondtam hogy a finnugor származás az igaz, az tény. Az is csak egy elmélet. Szóval, ne csinálj úgy, mintha annak prófétája lennék.
Itt egyedül te állsz ki véresen komolyan egyetlen elmélet mellet.
Száz szónak is egy a vége. Tőlem aztán dühönghetsz, de akkor sem mutattál fel semmilyen bizonyítékot!És ez itt a lényeg