A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    nem vetted észre hogy már csak én válaszolgatok neked? de ezennel én is befejeztem, mert menthetetlen vagy! és 3db felkiáltójelen kívül mást nem köszönhetek neked! csoportosítottam azokat a bizonyítási lehetőségeket amiket amelyek egy nép eredetét igazolhatják
    -nyelvészet
    -régészet
    -mondák, feljegyzések, krónikák tehát írásos dokumentációk
    -genetika
    -antropológia
    -néprajz, népművészet-szimbólumok, népdalok

mindegyikére adtam forrást, képeket, eredményeket,! egy forrásnak sem jártál utána! sőt a finnugor eredetnek sem, azt elfogadtad mert ma az a hivatalos. ennyi!
    tőlem többet már ne kérdezz, mert minden kérdésedre ott a válasz vagy egy kép, vagy egy név vagy egy szöveg formájában! és engem egyáltalán nem érdekel mit értesz meg belőle vagy mit hiszel el! nekem olyan gyerekes támadásokkal ne gyere hogy egy oldalon milyen cikkeket találni még ! ez nevetséges érvelés! higgy a finnugorban ha akarsz elhiheted ,hogy engem hangyafasznyit sem érdekel ! innentől megszűntél létezni számomra, úgyhogy arra kérlek ne irkálj nekem!